Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τουρκία:Αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ιπποκράτη

 

 

 Ο Ηρόδοτος και ο Ιπποκράτης ήταν αρχαίοι κάτοικοι του Αιγαίου σύμφωνα με τους Τούρκους! Στην πόλη Μούγλα, στις ακτές του Αιγαίου, αναγέρθηκε άγαλμα του ιδρυτή της ιατρικής επιστήμης, Ιπποκράτη, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα της πόλης αυτής. Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν χθες στα πλαίσια των « έργων των θεματικών πάρκων» του δήμου Μούγλας.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση του Καστελόριζου με την Τουρκία - Τουρκικό φέρυ μπόουτ ξεκίνησε καθημερινά δρομολόγια


 

Οχι τυχαία.. ένα μικρό τουρκικό φέρυ μπόουτ έχει ξεκινήσει καθημερινά δρομολόγια από την τουρκική πόλη Κας προς το Καστελόριζο.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Βασίλης Λεβέντης - βίντεο


Ένα βίντεο διάρκειας δευτερολέπτων με τον Βασίλη Λεβέντη να προβλέπει τις συμπεριφορές και τις τακτικές του πολιτικού συστήματος της χώρας.
Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος παρουσιάστηκε ως γραφικός και λοιδορήθηκε απο πολλούς,σκοπίμως κατα την άποψη μου.
Τώρα ήρθε η δικαίωση για αυτόν!

Δείτε το βίντεο

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Εμπόριο φόβου (και) στο ΟΑΚΑ;


Τα επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο ΟΑΚΑ άλλοι αβίαστα κι άλλοι εσκεμμένα επέλεξαν να τα συνδέσουν αποκλειστικά με τα φαινόμενα βίας που βρίσκουν - εδώ και χρόνια - πρόσφορο έδαφος στα γήπεδα της Ελλάδας.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η πολιτική χωρίς ηθική, είναι η ηθική των τυράννων


 Ανοικτή επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κύριε Βενιζέλο,
Σας απευθύνομαι για τρίτη φορά. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί το κάνω. Άλλοι θα μιλήσουν για εμμονή. Δεν σας κρύβω πως δίστασα αρκετά πριν αποφασίσω να σας γράψω μια ακόμη επιστολή που δεν θα απαντήσετε.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"Κόβονται" μάρτυρες-κλειδιά στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ


 

Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η διαδικασία καταθέσεων- ακροάσεων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.Παρά το ότι τα φώτα της δημοσιότητας επιμελώς διατηρούνται μακριά από θέματα- φωτιά (σκάνδαλο Siemens, υπόθεση swap της Goldman Sachs, εμπράγματη υποθήκευση της εθνικής περιουσίας/ορυκτού πλούτου, φούσκωμα ελλείμματος) αποτελεί κοινό μυστικό ότι αυτά τα θέματα στη συνείδηση του κόσμου θα μείνουν.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αποχή+Λευκό+Άκυρο = ΝΔ+ΠΑΣΟΚ και λοιποί = Νέα μέτρα κάθε 3 μήνες!



 

Αυτή την εξίσωση πρέπει να έχουμε στο νου μας και ανάλογα να πράξουμε στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές και εξηγούμαστε:
Όταν ο πολίτης ρίχνει στην κάλπη λευκό ή άκυρο...
είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Κανείς δεν τα λαμβάνει υπόψη, ούτε προσμετρώνται τα λευκά και τα άκυρα ψηφοδέλτια στο σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων με βάση τα οποία γίνεται και η κατανομή των ποσοστών μεταξύ των διαφόρων κομμάτων ή συνδυασμών. Έτσι είναι ο «δημοκρατικός» εκλογικός νόμος μας.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ισπανία: «Δεν είναι κρίση, είναι αισχροκέρδεια»



Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας κατά των σοβαρών παραβιάσεων των τραπεζών με το σύνθημα «δεν είναι κρίση, είναι αισχροκέρδεια». 

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Liberation:"Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου,πάντα σηκώνεται"!Άρθρο-ύμνος για την Ελλάδα


 

Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία.

 Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.