Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Project Θράκη: Το έγκλημα πλησιάζει στο τέλος του


 

Είμαστε πολύ κοντά στην αποδοχή μίας «ανεξάρτητης Θράκης» από την Ελληνική πλευρά –Μένει απλώς να τεθεί το αίτημα

Επί χρόνια γίνεται μία προσπάθεια ανάδειξης του Θρακικού προβλήματος, ενός εθνικού προβλήματος που όσο η Αθήνα αποφεύγει, τόσο αυτό γιγαντώνεται και απειλεί την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της περιοχής. Επιχειρήσαμε, να αποδώσουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την γενικότερη παρεμβατικότητα της Τουρκίας στην Θράκη, αναλύσαμε πλείστες όσες περιπτώσεις της μεθοδικής «εργασίας» που έχουν αναλάβει μυστικές υπηρεσίες της γείτονος Τουρκίας προκειμένου να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να «χτίσουν» με υπομονή όλα εκείνα τα απαραίτητα «δομικά στοιχεία» που μπορούν να στοιχειοθετήσουν σοβαρότατο πρόβλημα για τον χαρακτηρισμό της Ελληνικότητας της περιοχής…

Μπαμπινιώτης: «Οι νέοι θα πληρώσουν ακριβά τα greeklish»


 

 


Τον κίνδυνο της «αποξένωσης» από την εικόνα των ελληνικών λέξεων, λόγω της αυξανόμενης χρήσης των «greeklish», επισήμανε ο καθηγητής της Γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης.
«Εγώ θα έλεγα στον κόσμο που μας ...ακούει: ‘’τη γλώσσα και τα μάτια σας’’.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μια σκανδαλώδης Ηλίαση


 

Του Κώστα Βαξεβάνη

Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με μη κερδοσκοπικές εταιρείες που μαζεύουν σκουπίδια, με κανάλια που δεντροφυτεύουν και σκαλίζουν σχεδόν ευλαβικά κόπρανα σκύλων, και επιχειρηματίες που ανακάλυψαν ξαφνικά πως πρέπει να σώσουν τον πλανήτη.

Λοβερδάρα Βουζέτ Αχτιπίτ..


 

Είσαι αχτύπητος ρε μεγάλε Λοβέρδο, δεν πιάνεσαι ούτε με δίχτυ, ούτε με δόκανο, ούτε με κληματσίδες, ούτε με λάσο!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΕΛ : "Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει την πληγωμένη του μάνα"


 

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομική βοήθεια στους Έλληνες αδελφούς. Πάρθηκε η απόφαση να πωλούνται στην μπουτίκ συγκεκριμένα προϊόντα προς 3 ευρώ. Στο ποσό που θα εισπραχθεί θα δοθεί αντίστοιχο και από την εταιρεία.
Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής, σε δηλώσεις του ανέφερε τα ακόλουθα:
"Για τους Έλληνες αδελφούς οφείλουμε να δώσουμε και από το υστέρημά μας. Είμαστε καταϋποχρεωμένοι εθνικά, πολιτικά και οικονομικά. Δεν είμαστε αχάριστοι και δεν ξεχνούμε την διαχρονική στήριξη και συμπαράσταση από τον μητροπολιτικό ελληνισμό. Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει ανεξαρτήτως θυσιών την πληγωμένη του μάνα".
πηγή_defencenet.gr

 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ιταλοί δήμαρχοι χαρίζουν το μισθό τους στην Ελλάδα

 

 

 

Παράδειγμα για το ελληνικό πολιτικό σύστημα αλλά και τους λαούς της Ευρώπης που επιτίθενται στην Ελλάδα αποτελούν δύο δήμαρχοι της Ιταλίας.
Ο Μάριο Γκάλντι δήμαρχος της Κάβα Ντέι Τιρένι, μιας κωμόπολης έξω από την πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να προσφέρει το μισθό του για να στηρίξει τον ελληνικό λαό.
Σε επιστολή του προς τον Ιταλό πρωθυπουργό Μ. Μόντι, τον Έλληνα πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ. Μ. Μπαρόζο αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς, ο Γκάλντι ανακοινώνει ότι δίνει το μισθό του για τη διάσωση της Ελλάδας, ενώ η καταβολή θα γίνει ήδη από τον τρέχοντα μήνα.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Όταν λέω ότι δεν υπογράφω εννοώ ότι θα υπογράψω 2 φορές

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε και δεύτερη επιστολή (μετά από αυτήν της 23ης Νοεμβρίου 2011) με την οποία διαβεβαιώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Eurogroup, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ ότι θα μείνει προσηλωμένος στους στόχους και τις βασικές επιλογές του Μνημονίου Νο2. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δεσμευτικής επιστολής του προέδρου της ΝΔ προς τις Βρυξέλλες:

Χουντής: «Υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα;»

 

 

Μπροστά στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, αναρωτιέται απευθυνόμενος στους συναδέλφους του αν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα.

Δείτε τι ακριβώς είπε:

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ την Τρέμη να λέει ότι της λένε στο ακουστικό!


Είναι κοινό μυστικό στην «δημοσιογραφική πιάτσα» ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που έχει μια live εκπομπή ή ένα δελτίο ειδήσεων.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αυτός ο Γερμανός… είναι φίλος μας


Τον πρώτο Γερμανό φίλο με ονοματεπώνυμο απέκτησε η Ελλάδα. Πρόκειται για τον βουλευτή Ελεύθερων Δημοκρατών, Έρβιν Λότερ, ο οποίος ζητά με ανοιχτή του επιστολή συγγνώμη από τους Έλληνες μετά την γερμανική πρόταση για τοποθέτηση επιτρόπου στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά στην επιστολή του «όποιος θέτει σε ένα λαό δίλημμα μεταξύ οικονομικής βοήθειας και εθνικής αξιοπρέπειας αγνοεί βασικά ιστορικά διδάγματα» και προσθέτει «ας ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να αποκομίσουν εσωτερικά οφέλη από τη χρήση ισοπεδωτικών προκαταλήψεων, όπως οι «άσχημοι Γερμανοί» και οι «τεμπέληδες Έλληνες».
Ολόκληρη η επιστολή:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση


Η Ιταλία παρέβη τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Γερμανία επιτρέποντας τη διεξαγωγή δικαστικών διαδικασιών, με αντικείμενο την καταβολή αποζημιώσεων από το Βερολίνο προς τα θύματα ναζιστικών εγκλημάτων, αναφέρεται στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.
"Το Δικαστήριο θεωρεί ότι η άρνηση των ιταλικών δικαστηρίων να αναγνωρίσουν την ετεροδικία συνιστά παράβαση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο γερμανικό κράτος", ανακοίνωσε ο δικαστής Χισάσι Οουάντα, κατά την ανάγνωση της απόφασης σε δημόσια συνεδρίαση στο Μέγαρο της Ειρήνης στη Χάγη.

Πρώην στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων καταγγέλει.

 

Πρώην στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων καταγγέλει.."Ο Τρεμόπουλος και ΣΙΑ είναι πράκτορες των Αμερικάνων"
Προηγούμενη ανάρτηση μας αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους.που ζητούν τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό των σχολείων.Βρήκαμε ενα άρθρο το οποίο λέει οτι ο Τρεμόπουλος είναι τσιράκι των Αμερικάνων.Διαβάστε το,και όσοι θέλετε να ρίξετε ψήφο διαμαρτυρίας,ενάντια στο πολιτικό σύστημα, σε αυτό το από-κομμα να.........
μην το πράξετε.